dimecres, 4 de novembre del 2009

Bicicletejar i un viatge pel món del l'art

Dos projectes del Centre en què participem els pares i les mares

Som uns afortunats pares de sisè que volem compartir amb tot L’AMPA del nostre col·legi la gran sort que tenim al poder participar “colze amb colze”, amb els professors dels nostres fills/es en diversos projectes que es desenvoluparan al llarg d’aquest últim curs d’ells en l’escola.

Realitzem dos projectes durant tot el curs, un d’ells, el de “bicicletejar”
: una manera saludable de conviure i aprendre. Farem tres itineraris fora de l’horari escolar per tal de possibilitar la voluntarietat i la participació de les famílies, que es faran en els mesos d’octubre, març i maig. A través d’aquestes vivències tindrem molts objectius i continguts per alcançar. Ja anirem informant-vos...





Per un altre lloc participem en un segon projecte no tan lúdic com l’anterior, però no per això menys divertit. Serà “un viatge pel món de l’art” on un grup aproximat de 36 pares/mares, tenim el plaer de participar amb tots ells en els tallers que es realitzaran els dimecres a la vesprada durant un temps aproximat de dotze setmanes.


TALLERS :

  1. Fem els nostres quadres.
  2. Pintem a l’estil de ... Versionem a….
  3. Fotografia: la subjectivitat de la mirada.
  4. Viure les músiques.
  5. Aprenem jugant.
  6. Triar i conèixer més.






Ens comprometem a seguir compartint amb tots vosaltres les nostres experiències i desitgem de cor que vosaltres també compartiu amb nosaltres les vostres vivències.


Mayte Fos i Maria Luisa i molts altres pares de sisè.

1 comentari:

VICENT GIMENO ha dit...

llegint el vostre article m'agradaria ser ja un pare de sisé, però encara em queden alguns anyets. Felicitats i moltíssimes gracies per la vostra informació i participació en aquestos proyectes tan "xulos".