dimecres, 17 de novembre del 2021

2n CORCURS DE POSTALS NADALENQUES

 

2n CONCURS INFANTIL I PRIMÀRIA DE POSTALS NADALENQUES 2021

2-3 anys Infantil, 4-5 anys Infantil, 1r i 2n Primària, 3r i 4t Primària, 5é i 6é Primària

 

Estimades famílies,

S’apropa el Nadal, una data especial per a gaudir amb les persones que estimem. Tots ens prepararem per a viure-la intensament. La decoració nadalenca és un element necessari en aquesta preparació i per això vos proposem aquesta iniciativa: 2n CONCURS DE POSTALS NADALENQUES per decorar la nostra escola.

Per tindre l’escola més bonica, vos invitem a participar creant les vostres POSTALS NADALENQUES. Els xiquets i les xiquetes sòcies de l’AMPA tindran que decorar de la forma més original possible la seua postal. Podeu utilitzar tot allò que penseu (teles, pintures, cartolina, brillantina, pasta, ...) en un format de grandària màxima de Din-A4. Segurament, els xiquets i xiquetes necessitaran la vostra ajuda, col·laboreu però recordeu: ho han de fer ells i elles.

La postal nadalenca s’entregarà al tutor o la tutora amb el nom i cognom, a més del curs i grup, escrit al darrere. La data màxima per entregar-la serà el 3 de desembre de 2021. La participació en el concurs suposarà la autorització expressa per a difondre el treball entregat, així com la seua reproducció.

Es farà entrega d’un premi al/la guanyador/a de les classes de 2 i 3 anys i un altre de les classes de 3 i 5 anys del cicle d’infantil, així com un premi al/la guanyador/a de cadascú dels cicles de primària (1r i 2n, 3r i 4t, 5é i 6é, respectivament), d’acord amb la valoració de l’alumnat i de l’equip docent de l’escola i de membres de la Junta de l’AMPA. A més, dos de les postals seran enviades a INTERAMPA per participar al Concurs de Nadal que promou la Federació a Paiporta.

Les postals es penjaran en espais del centre per decorar-lo en aquestes festes.

Aprofiteu la oportunitat per compartir una estona divertida i creativa amb els vostres fills i les vostres filles. Podeu enviar una foto del moment creatiu a la direcció ampajaume1paiporta@gmail.com si voleu compartir amb tots i totes aquest moment (l’enviament de la fotografia suposa l’autorització per publicar la mateixa a les xarxes socials de l’AMPA). Farem una composició fotogràfica amb algunes de les fotografies rebudes que compartirem a les xarxes. Indiqueu a l’assumpte del correu: “Concurs postal nadalenca Infantil”.

Moltes gràcies per la vostra col·laboració.

La Junta Directiva de l’AMPA.